Een elektrische boot huren in Friesland

de Fluistervloot

Betaalbare, volledig uitgeruste, elektrische vakantieboten voor iedereen

Huur een elektrische motorboot in Friesland

Varen en overnachten op uw eigen boot. Verken de Friese meren, geniet van de unieke rust en vrijheid.

Een boot huren in Friesland bij de Fluistervloot

  • Geen vaarbewijs nodig.
  • Geen vaarervaring nodig (basisinstructie inbegrepen).
  • Vakantie op het water, alles aan boord om in de natuur te overnachten.
  • Gegarandeerd een unieke, stille en onvergetelijke reis.

Voorjaarsactie 5% korting.

Wij vieren het voorjaar met deze speciale actie. Wees er snel bij! Deze actie is geldig tot en met 21 maart 2023.
Over de de Grote Brekken

Betaalbaar

Uniek in Nederland, wij verhuren de eerste volledig elektrisch aangedreven boten in dit segment. Toch betaalt u niet meer dan bij een andere aanbieder.

Door de efficiënte elektrische aandrijving van onze boten zijn uw brandstofkosten een stuk lager. Kostbare diesel tanken is verleden tijd.

Ruime open rondzit

Volledig uitgerust

Op al onze boten kunt u comfortabel verblijven. Aan boord zijn een kookgelegenheid, koelkast, toilet en watervoorziening. U kunt met ten minste vijf personen overnachten. In overleg kan het aantal slaapplekken worden uitgebreid.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor alles wat aan boord nodig is.

Eenvoudig op te laden

Elektrisch varen

Uitstootvrij recreëren draagt bij aan het behoud van uw prachtige vakantie-omgeving. Maar dit is niet alleen milieubewust: door de fluisterstille aandrijving glijdt u geruisloos door het Friese merengebied, langs rietkragen, dorpen en kades.

U zult genieten van de rust, of uw bestemming nu het hart van Friesland is, het nationaal park de Alde Feanen, of liever de een gezellige binnenstad van bijvoorbeeld Leeuwarden en Drachten. Beleef Friesland vanaf het water zoals nog nooit te voren.

Dankzij het overzichtelijke instrumentenpaneel staat u nooit voor verrassingen. U weet op ieder moment precies wat het verbruik en bereik van uw boot is.

Aangelegd in IJlst

Voor iedereen

Varen en overnachten op een boot is voor iedereen bereikbaar. Bij ons kunt u uw boot huren zonder vaarbewijs. Dankzij de krachtige elektromotor is manouvreren in een haven en heerlijk cruisen met onze boten een peulenschil.

Heeft u weinig ervaring, of nog nooit gevaren, dan bent u bij ons aan het goede adres. U krijgt u voor vertrek instructie aan boord en gedegen uitleg over de bediening van uw boot. Natuurlijk demonstreren we het varen in de praktijk. Zo begint u ontspannen en vol vertrouwen aan uw vaarvakantie.